Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

PARAVERKSAMHET

Inom paraverksamheten i svensk handboll ryms handboll för aktiva som lever med en funktionsnedsättning som gör att spelaren inte kan delta i traditionell handboll på lika villkor.

Det kan handla om allt från en rörelsenedsättning där det finns ett behov av en rullstol för förflyttning eller en intellektuell diagnos som gör att spelaren är i behov av extra stöd och hjälp, ibland både på och utanför planen. Inom svensk handboll delar vi in verksamheten i två delar: rullstolshandboll och parahandboll.

Knapp Serier och resultat
Mer om rullstolshandboll
Knapp Serier och resultat
Mer om parahandboll

BÖRJA SPELA HANDBOLL

Knapp Serier och resultat

På vår webbplats spelahandboll.se Länk till annan webbplats. finns information till både spelare och anhöriga om att spela handboll. På webbplatsen kan du även söka efter och hitta din närmaste förening som erbjuder rullstolshandboll och/eller parahandboll.

VERKSAMHET I FÖRENINGEN

Knapp Serier och resultat

Svensk handboll har ett tydligt mål om att öka antalet föreningar som erbjuder verksamhet för alla. Vill du och din förening starta upp parahandboll eller rullstolshandboll - eller har ni redan verksamhet igång som ni vill utveckla? Kontakta oss så hjälper vi er.

NYHETER

INSPIRATIONSFILM