Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Handboll NU 15-24 september

Svensk handbolls stora satsning för att lyfta handbollen i hela Sverige!


Under Handboll NU visar vi inom svensk handboll tillsammans upp vår sport - i stort som smått, över hela landet.

Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar fyller tillsammans perioden med handbollsglädje för alla på olika sätt. Det är också en kick-off på säsongen och en fortsättning på återstarten av handbollen efter pandemin.

Vill din förening vara med på något sätt ska du kontakta ditt distrikt och om ni redan har planerat aktiviteter vill vi gärna att du meddelar ditt distrikt som sammanställer alla lokala aktiviteter. Här hittar du som är föreningsverksam tips på aktiviteter som kan genomföras under Handboll NU.

Handbollens dag 16/9

Lördagen den 16 september firar vi handbollens dag.

Handbollens dag är svensk handbolls egna dag då hela Sverige fylls med olika handbollsaktiviteter från norr till söder, öst till väst. Det är en dag då det finns möjlighet att synliggöra och uppmärksamma föreningen.

Hur firar din förening?

handbollens dag

Aktiviteter

Här hittar du aktiviteter som genomförs under Handboll NU i ditt distrikt och av din lokala förening.

Under Handboll NU utmanar vi dig i olika handbollsutmaningar.

Har du genomfört alla eller missat någon?

Anta en utmaning när som helst under året och utmana någon du med!

Tagga med #handbollsutmaningen och #handbollnu.

SOCIALA MEDIER


Dela och låt andra ta del av de aktiviteter ni i föreningen arrangerar eller som du deltar i. Glöm inte att tagga med #handbollnu och @handbollnu så delar vi vidare.


Vi uppmuntrar också föreningarna att skicka in texter, reportage, bilder och videos till oss så att vi kan dela just era aktiviteter och evenemang på våra plattformar (Svenska Handbollförbundets och distriktförbundens) samt skapa marknadsmaterial för framtiden. Mejla eller sprenda ditt material till oss på handbollnu@handboll.rf.se.


MEDIEARKIVET


I vårt mediearkiv hittar du en del material som kan användas för att visa upp Handboll NU och att använda under perioden. Mediearkivet uppdateras under försommaren och blir därefter synligt i menyn.