Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Finallagen klara för P14 och F16 till finalspelet i USM

I helgen spelade ytterligare två åldersklasser klart steg 4 och från Handbollförbundet Väst tog sig två lag från P14-klassen och fyra lag från F16-klassen vidare hela vägen till finalspelet.

Steg 4 är sista steget för de deltagande lagen i USM innan det är dags för finalspelet. Finalspelet i USM spelas i IFU Arena i Uppsala 26-28 april och det är åtta lag i varje åldersklass som kvalificerar sig dit. Steg 4 för P14 spelades med åtta fyrlagsgrupper där endast vinnaren av varje grupp tog sig vidare till finalspelet. Steg 4 för F16 spelades med fyra femlagsgrupper där de två främst placerade lagen nu är klara för finalspelet.

Onsdagen efter varje steg 4 publiceras gruppindelningen till finalspelet för respektive åldersklass. Detta innebär att nu på onsdag 20 mars kl. 13.00 kommer gruppindelningen publiceras för P14-klassen och F16-klassen på följande kanaler;

svenskhandboll.se/usm
@usmhandboll
handbollplay.se/usmhandboll Länk till annan webbplats.

Vi säger stort grattis till följande lag som kvalificerat sig hela vägen till finalspelet;

 

P14

F16

BK Heid RödHK Aranäs Vit
Enköpings HFIFK Tumba HK
Hammarby IF HF 1IK Sävehof Svart
IFK Malmö HFSkånela IF
IK Sävehof SvartSkövde HF 1
Lugi HF 2VästeråsIrsta HF
VästeråsIrsta HFÅrsta AIK HF
Ystads IF HFÖnnereds HK


USM:s egen sida hittar du all information inför finalspelet både för deltagare och besökare. Sidan uppdateras löpande så gå gärna in och kika med jämna mellanrum.

Följ finalspelet

Utöver hemsidan kan du även följa finalspelet i följande kanaler;

För matcher, resultat, tabeller och livescore - ladda ner appen Profixio och följ USM finalspelet
Instagram: @usmhandboll
facebook.com/svenskhandboll

Se matcherna live. Eller när du vill. Handboll Play sänder alla matcherna från finalspelet. Just nu har de ett earlybird-erbjudande på sitt All access-paket som gäller fram till den 12 april. Läs mer och registrera dig på handbollplay.se/usmhandboll Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2024-03-18

Senast uppdaterad: 2024-03-19

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!