Gå till innehåll

HANDBOLL SYD

HANDBOLL SYD

Den 16 september under Handbollens dag arrangeras #Schysstmatchdagen för unga handbollare!

Var med på en spännande dag och både lyssna och träffa Klara Svensson, Tomas Axnér, Jennie Linnéll, Isabelle Gulldén, Alice Watson, Line Welin och Niklas Almers!


Under handbollensdag den 16 september bjuder Handbollförbundet Syd in unga handbollare till #Schysstmatchdagen. Dagen arrangeras i samarbete med RF-SISU, Sparbanken Skåne och Scandic Triangeln.

Syftet med dagen är att ge unga handbollare förutsättningar att bli sitt bästa jag inom sitt område. Vi vill även inspirera unga handbollare till utveckling, både för sig själv och i sin förening.

Under dagen, som har temat inkludering och utveckling, kommer ni att få lyssna på en storföreläsning med Klara Svensson, även kallad "The Swedish princess" (fd. proffsboxare och bland annat föreläsare och krönikör). Dessutom kommer Isabelle Gulldén (MVP EM 2014, skytteligavinnare CL 15/16) Tomas Axnér (tränare på högsta internationella nivå), Jennie Linnéll (grundare och ansvarig för Hand the Ball Sverige), Alice Watson och Line Welin (Sveriges högst rankade kvinnliga domarpar) och Niklas Almers (en av världens absolut snabbaste i rullstol och spelare i det svenska rullstolshandbollslandslaget). Det kommer finnas tid för att ställa frågor och mingla med våra gäster. Vi bjuder på fika och lunch och samtliga deltagare kommer att få en goodiebag.

#Schysstmatchdagen arrangeras på Scandic Triangeln, Malmö från kl: 10:00 - 16:00. Drop in med fika från kl: 09:00.

Alla från HF Syd är välkomna att anmäla sig oavsett ålder och roll. Vi kommer att ha ett extra fokus på de som är 16-25 år gamla. Vår förhoppning är att samtliga föreningar inom HF Syd vill anmäla cirka 5-20 unga handbollare som är aktiva inom olika områden i föreningen. Det kan vara både spelare, ledare, domare, Hand the Ballare, styrelseengagerade eller funktionärer etc.

#Schysstmatchdagen är kostnadsfri för alla från HF Syd. Värdet per person är 1500kr inkl fika och lunch. Om man avbokar 7 dagar innan eller senare alt. ej dyker upp, faktureras föreningen 500kr.
Anmälan sker här via IdrottOnline, senast anmälan 26/8 kl. 23:59 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
OBS det är begränsat antal platser, först till kvarn.

Kontaktperson HF Syd är Camilla och Emme, camilla@handbollsyd.se eller emme@handbollsyd.se

Då det är en bit att resa för en del har vi här två förslag på eventuella möjligheter till stöd för transport för deltagarna:

1) Som förening ber vi er att kontakt er RF-SISU konsulent för att undersöka olika möjligheter.
Kontakt till de olika distrikten hittar ni här:
Blekinge Länk till annan webbplats.
Småland Länk till annan webbplats.
Halland Länk till annan webbplats.
Skåne Länk till annan webbplats.

2) Ansök om svensk handbolls återstartsstöd omgång 3 i IdrottOnline - Handbollens dag 5000 kr. Läs mer om bidraget här

Vi ser fram emot att träffa många unga handbollare från HF Syd denna dag!


Publicerad: 2023-06-09

Senast uppdaterad: 2023-08-18

Författare: Camilla Rohlén

Intressant? Dela gärna!